Voor een gedegen advies of offerte op maat.
Contact

Over Total Timber

Onze persoonlijke inzet en benadering maakt een wezenlijk deel uit van het gehele proces, dit doen wij met veel passie en plezier. Hierin staan wij reeds bekend bij zowel klanten als leveranciers en andere relaties.

Persoonlijk contact op professioneel niveau, de mensen bij Total Timber spreken en verstaan de taal van onze klanten.Jarenlange ervaring en vakkennis staan er borg voor dat u als klant optimaal geadviseerd wordt.

Een bewuste keuze is om ons hout zelf te importeren in nauw overleg met toekomstige afnemers om zodoende optimaal aan de specifieke eisen van de klant te kunnen voldoen. Om hieraan gevolg te geven bezoeken wij regelmatig de zagerijen in Europa, USA en Canada.

De prijs-kwaliteit verhouding van ons hout is natuurlijk belangrijk, maar we vinden ook dat de kwaliteit van hout op de langere termijn gewaarborgd moet blijven. Total Timber B.V. is zich bewust van het feit dat overmatige kap van bossen en geen herplant tot desastreuze gevolgen voor milieu en bevolking leidt. Ons inkoop en bedrijfsbeleid is hierop afgestemd.

Download de beleidsverklaring van Total Timber

In het kader van het door de VN uitgeroepen Internationaal Jaar van het Bos is TotalTimber dubbel duurzaam met haar actie : Duurzamen doen we samen !

Snel contact

Keurmerken

Vraag ook naar onze gecertificeerde producten.

Total Timber B.V.
Postbus 25
2140 AA Vijfhuizen
Tel: +31 (0)34 7351600
E-mail: info@totaltimber.nl